woensdag 30 maart 2011

Nagellak haul, H&M

Mij tweede nagellak haul alweer! Het heeft even geduurd, maar eindelijk zijn bij de H&M de nagellakjes te koop. Ik had deze lakjes overal al gezien (Londen, Milaan, Antwerpen) maar nog niet in ons kikkerlandje, of in ieder geval niet bij de H&M filialen waar ik kom.
Maar van de week was ik lekker aan het shoppen toen ik een schap vol met nagellakjes zag, eindelijk!
Ze hadden zelfs de kleur die ik al een tijdje zoek, helemaal top dus!

Van links naar rechts: Fashionista, Peppermint Fusion, Check me Out, Going Bananas


Fashionista is een lakje waar ik al een tijdje naar op zoek was. Het is een prachtige dieppaarse kleur met een een finish die eigenlijk tussen shimmer en frost inzit. De lak dekt erg goed, twee lagen is voldoende voor complete dekking.


Peppermint Fusion is een blauw/lavendelkleurig lakje met een mooie blauwe  glans. Deze lak dekt iets minder goed dan Fashionista, maar met drie lagen heb je ook met deze lak complete dekking.


Check me Out is een grote favoriet, deze lak dekt in slechte één enkele laag, en de kleur is prachtig koraalroze. Een heerlijk kleurtje voor in de zomer.


Going Bananas is in werkelijkheid iets feller dan op de foto. Ook dit is een heerlijk zomerkleurtje. De lak heeft een mooie subtiele shimmer, welke op de foto helaas niet te zien is, en dekt in drie lagen.


De lakjes lakken allemaal erg fijn, alleen is het even wennen hoe je die grote dop het makkelijkst vast kan houden.
Ik kan eigenlijk niet kiezen welke kleur mijn favoriet is. Fashionista wilde ik al heel lang, maar Peppermint Fusion is ook zo'n mooie kleur, en die shimmer maakt het nog specialer. En Check me Out en Going Bananas zijn van die prachige zomerkleurtjes. Ik denk dat ik deze lakjes vaak zal dragen als het zonnetje schijnt.

2 opmerkingen:

  1. ik heb zelf Blue my mind en U must have this, ook temptress en miss stone heart heb ik in mijn bezit. Probeer die ook eens. Ze smeren superfijn (ook van H&M) en dekken allemaal na een laag!

    xx Una

    btw, leuke kleuren

    BeantwoordenVerwijderen