maandag 14 maart 2011

Gosh Golden Dragon

Naam: Golden Dragon
Merk: Gosh
Dekkend na: 3 lagen
Finish: iridescent
Pluspunten: hele mooie shimmer, bijna duochrome
Minpunten: geen

Deze beauty is Golden Dragon van Gosh, een van mijn grote favorieten. Dit lakje heb ik in Nederland nergens zien liggen (helaas). Toen ik in Antwerpen was zag ik deze bij een drogist liggen, en uiteraard kon ik deze niet laten liggen. In het flesje ziet de lak er al prachtig uit, en op je nagels is het nog beter!

De kleur is groen/turquoise, en er zit een duidelijke gouden shimmer in. Ik kan echt uren naar mijn nagels kijken als ik dit lakje op heb, hij is echt fascinerend! De lak dekt na drie lagen, niet zo bijzonder dus. Wel vind ik hem erg fijn lakken. Ik vind lakjes van gosh sowieso altijd erg fijn in gebruik. De kwastjes zijn precies goed (rond, niet te dik, niet te dun) en de lak zelf is ook fijn, niet te dik, en ook niet waterig. Doordat de lak niet extreem goed dekt is deze ook erg mooi over een andere kleur heen, vooral over zwart, groen of blauw geeft denk ik een erg mooi resultaat.

Ik zit heel hard te denken of dit lakje ook maar een klein nadeel heeft, maar ik kan echt niks bedenken, behalve dat deze (zover ik weet) niet in Nederland te koop is.
Mocht je deze lak ooit tegenkomen, meenemen! De gouden glans is prachtig, en de basiskleur op zich is al erg apart, een kleur die je niet heel snel tegenkomt. Een lakje wat sowieso wel in Nederland te koop is wat er volgens mij qua kleur heel erg op lijkt is Edinburgh van de Herôme W.I.C. collectie. Ik zal deze twee lakjes binnenkort vergelijken, en het resultaat voor jullie posten.

2 opmerkingen:

  1. I heart this polish colour...so gorgeous both in the bottle and on the nails =) And Omgosh I just noticed you have Chloe following you!!! Wow lucky you =D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks!! Yeah I tried one of her tutorials for the scotch tape mani, so I wanted to let her know how happy I was with it. My first non-dutch follower :D Just love her blog!
    And also yours, never seen your blog before, but that's definately gonna change!

    BeantwoordenVerwijderen