donderdag 3 maart 2011

Sally Hansen Chrome pens + Bundle Monster

De Sally Hansen Chrome pens waar ik gister over schreef schenen erg goed te werken om mee te stempelen, en natuurlijk moest ik dit testen. Ik kon niet kiezen welke kleur ik wilde gebruiken, dus ik heb er gewoon drie gebruikt, 07 fuchsia chrome, 06 purple chrome en 04 turquoise chrome. Ik heb een imageplate van Bundle Monster gebruikt, de BM16. Zie hiernaast het resultaat...

Ik zeg het niet snel, maar ik vind deze mani zeer geslaagd! De stempels zijn niet perfect, er zit hier en daar een klein foutje, maar dat zie je van veraf niet. De pennen zijn echt perfect om mee te stempelen, ze dekken goed en ik vind dat de kleuren ook mooi overlopen.

Het enige wat ik jammer vind van de Bundle Monster plates is dat ze vaak niet groot genoeg zijn voor mijn nagel, met name mijn duim. Mijn rechterduim heb ik aardig kunnen laten overlopen met twee keer stempelen, maar links is minder geslaagd.

Maar ik ben nu in iede geval helemaal blij met mijn nagels, ik blijf er steeds naar kijken! Deze pennen krijgen jullie zeker vaker te zien!

2 opmerkingen:

  1. OMG!!! How uber-pretty! =D I actually love this sooo much i'm gonna try it out myself =) The fading effect of all the colours are beautiful....looks like a dream =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo, kan u uitleggen hoe u die mooie meer-kleurige gestempelde nagels heeft gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen