dinsdag 22 maart 2011

Claire's glitter nagellak

Glitter nagellak, je moet er maar van houden. Ze dekken nooit goed, zijn eigenlijk alleen te gebruiken om te layeren, en het is een ramp om te verwijderen.
Toch wil ik vandag de glitterlakjes van Claire's laten zien. Ik ben zelf ook absoluut geen fan van glitters, tenzij ze echt je hele nagel bedekken zonder basislak, zoals de one coat glitter lakjes van Milani. En ook al zijn ze niet zo goed als de Milani lakjes, ik vind ze voor glitternagellak erg goed dekken.De kleuren die ik voor jullie heb geswatcht zijn goud, roze en rood. De Claire's lakjes hebben helaas geen leuke namen, alleen saaie nummers, dus die laten we maar achterwege.
De lakjes dekken in drie laagjes, wat erg goed is voor een glitterlakje. Het aanbrengen gaat makkelijk, maar zoals alle glitterlakjes hebben ook deze één groot nadeel: het verwijderen. Maarja, je moet er wat voor overhebben toch?
Binnenkort komt er ook een post met tips voor het verwijderen van glitternagellak, en geloof me, als je veel glitterlakjes draagt, maar je dood ergert aan het verwijderen, dan raad ik je aan deze site in de gaten te houden.
2 opmerkingen:

  1. Die rode wil graag, waar kan ik ze krijgen.
    Of misschien andere merk in de winkel ergens.
    het lak moet wel doorzichtig zijn.:)

    BeantwoordenVerwijderen