woensdag 20 april 2011

Gosh Holographic

Naam: Holographic
Merk: Gosh
Dekkend na: 2 lagen
Finish: holo (en hoe!)
Pluspunten: superholo!
Minpunten: lakt niet fijn

 
Vandaag heb ik al mijn holo's geswatcht op een wieltje, en toen ik bij dit lakje van Gosh kwam werd ik spontaan weer verliefd. Ik was even vergeten hoe mooi deze holo was. Van alle holo's die ik heb (welgeteld 27 stuks) heeft deze veruit het mooiste effect. Dit is letterlijk de regenboog in een flesje.
En als je het flesje in de winkel al mooi vindt, wacht maar eens tot de lak op je nagels zit, dan is het nog 10x zo mooi!

Net als de eerste keer dat ik een holo ophad kijk ik nu continu naar mijn nagels, zo mooi vind ik ze.
Ik heb geen ervaring met de holo's van Nfu Oh, maar ik heb er een hard hoofd in dat die nog mooier kunnen zijn dan deze.

Enig nadeel is dat de lak niet makkelijk lakt. Je hebt er sowieso een goede basecoat speciaal voor holo's voor nodig, anders veeg je de lak er zo weer af. Maar zelfs met e Gosh Fix basecoat veeg ik de lak er nog een beetje af. Om alles op te vullen heb je twee lagen nodig. Het is even opletten met lakken dat je dus niet plekjes dubbel lakt, anders veeg je het zo weer weg, maar het is zo de moeite waard. Als ik mijn hele stash zou moeten uitdunnen tot 5 lakjes zit deze er zeker weten bij. Ik denk dat ik zelfs misschien een back-up hiervan ga aanschaffen.

En even heel wat anders, mijn laatste post was meer dan een week geleden (schande!). Ik heb het momenteel erg druk, dus komende weken zullen er iets minder updates zijn. Als ik tijd heb probeer ik vast een aantal artikelen vooruit te schrijven, maar dit zal niet altijd lukken.
Om dit goed te maken een extra foto van deze prachtige holo ;-)

7 opmerkingen:

 1. Is deze lak nog te koop dan?
  Bij mijn Kruidvat hebben ze dit lakje namelijk niet in het assortiment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem vorige week nog bij de kruidvat gezien. Geen idee of deze eruit gaat, stond in ieder geval niks bij toen ik hem zag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik haat deze lak. Hij is zo stroperig en inderdaad, je veegt 'm er zo weer af. Een sneldrogende topcoat (INM out the door) veegt de lak er ook weer af. Bah. Maar hij is wel heel erg mooi ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag gee topcoat over deze lak heen omdat het effect dan vermindert. Maar als ik toch een topcoat gebruik wacht ik tot de lak droog is, anders veeg je hem er inderdaad vanaf. Qua aanbrengen is die het verre van perfect, maar hij blijft mooi. Wat ik sowieso bij deze lak doe is de eerste laag compleet laten drogen voordat je de 2e laag opdoet, zodat je niet meer kan "vegen", misschien een tip? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi.
  Bij mij in de kruidvat hadden ze die nooit, en hij is nu uit het assortiment dus dat is echt heel jammer, want ik vind hem zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, ik heb nog 2 Gosh holographic 549 voor geinteresseerden!
  Met vriendelijke groet,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen