donderdag 10 maart 2011

Nagellak haul, Teeez

Eindelijk, mijn eerste nagellak-haul! En dat terwijl ik mezelf had voorgenomen voorlopig (bijna) geen nagellak meer te kopen. Ach ja...
Ik was vandaag in een drogist bij mij in de buurt, waar ik eigenlijk nooit kom. Ik heb geen idee waarom ik er naar binnen liep, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Er stond een schap van het merk Teeez, waar ik nog nooit van had gehoord. Uiteraard ging ik als eerst de lakjes bekijken. Het waren er niet veel (een stuk of zeven) maar de kleuren waren zo mooi! Bijna alle lakjes hadden een hele fijne glitter, en ik heb ze stuk voor stuk uitgebreid bekeken.

Ik was erg streng voor mezelf, en heb maar twee lakjes gepakt, die ik echt moest hebben. Helemaal trots op mezelf wilde ik de rest van het schap nog even snel bekijken. Het was zo'n draaiplateau met vier kanten, waarbij je meestal één kant nagellak hebt, één kant oogmake-up, één kant lippen etc. Dus ik draaide het plateau snel rond, en wat stond er aan de andere kant? Nagellak!! En niet zomaar nagellak, HOLO'S!!!

Tja toen kon het natuurlijk niet meer bij die twee lakjes blijven. Er waren drie holo's, en verder nog een paar felle kleurtjes, die ik met moeite heb kunnen weerstaan. Uiteindelijk belandde ik dus met vijf lakjes bij de kassa (ja, je hebt een verslaving of niet hoor)
Zie hier mijn buit:
Ik vind de flesjes er mooi uitzien, het oogt professioneel. De ritssluiting op de dop van de linker lakjes vind ik erg leuk bedacht. De bloemen op de rechterlakjes staan erg leuk, al hadden ze die op de dop wel achterwege mogen laten, ik vind het geheel nu een klein beetje te druk.
Ik had stiekem al naar het kwastje gekeken, ook deze zag er fijn uit, plat, maar niet te breed, zodat je er nog wel precies mee kan lakken.

"Sexy"

"Gutsy"

"Cool"

"Outta Control"


"Smooth"De eerste twee lakjes, Sexy en Gutsy, hebben een glass flecked finish. Bij Sexy is deze heel erg fijn, en alleen goed te zien in het licht. De kleur van deze lak vind ik trouwens prachtig. Het zit net tussen grijs en taupe in, en dan die mooie glans erin, prachtig!
Gutsy is qua finish veel grover dan Sexy. Als het licht erop schijnt zie je hier zelfs hele fijne roze en groene glittertjes, die in het flesje niet te zien zijn.
Cool, Outta Control en Smooth zijn alledrie holo's. De holo finish is niet zo fijn als de OMG collectie van China Glaze, maar ook zeker niet zo grof als de Designer Series van O.P.I.
Ik heb deze beauties nog niet in het zonlicht gezien, maar onder de lamp zie ik al alle kleuren van de regenboog. Kan dus niet wachten om deze in de zomer te dragen!

Zoals ik al vermeldde zijn de kwastjes erg fijn om mee te lakken. Ze zijn plat, maar niet zo breed (ik denk iets smaller dan de Catrice lakjes) waardoor je er heel precies mee kan lakken.
De lakjes dekken ook erg goed, alle lakjes hadden maar twee lagen nodig voor volledige dekking.
De lakjes kosten €4,50, wat ik een goede prijs vind in verhouding tot de kwaliteit.

Ik kende dit merk nog niet, maar ben er heel erg over te spreken. Ze hebben niet erg veel lakjes in de collectie (ik zag er een stuk of veertien denk ik) maar dat is misschien maar goed ook, anders had mijn portemonnee het nog zwaarder gehad.
Swatches op mijn nagels van deze lakjes hebben jullie nog tegoed!

1 opmerking:

  1. These are beautiful! I ♥ holo polishes and every colour you'v swatched is is gorgeous =)

    BeantwoordenVerwijderen